torsdag 17 september 2009

Kycklingwok

Enklare än så här blir det inte!
Tillagningstid: ca 10 min



2 port
2 kycklingfileér
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
Ingefärsrot
2 morötter
Broccoli
Matfett
1 kycklingbuljongtärning
3-4 dl Vatten
2 paket soppnudlar
Salt
Peppar

1. Tina de djupfrysta kycklingfiléerna eller skölj den färska kycklingen. Strimla de i bitar.
2. Värm upp en wokpanna med matfett. Pressa de två vitlöksklyftorna och stek tillsammans med den strimmlade kycklingen tills den har fått lite färg.
3. Skala och hacka löken, ingefärsroten och morötterna. Ha i de tillsammans med broccolin. Låt steka någon minut.
4. Smula kycklingbuljongen över woken, häll på vattnet och låt koka upp.
5. Lägg i de två paketen nudlar och låt koka i wokpannan (så länge som nudelpaketet anger).
6. Smaksätt med salt och peppar.
6. NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar